19/04/2014

Senkki tuli taloon.

Tämän voitin huutokaupassa!

Olen jo kauan haaveillut 50-/60-luvun senkistä. Niiden muotokielestä, niiden värimaailmasta, niiden materiaalista ja laadusta, sekä niiden funktiosta. Tässä se on. Kotiinkuljetettuna pala historiaa.

Olohuoneesta lähti kartan tullessa avohylly kartan ja Mr. Macin viekkuun. On turha antaa dvd-levyjen kerätä avohyllyllä pölyä valtavilla pinoillaan, etenkin kun vain harvoja valittuja katsoo uudestaan. Osa valituista pääsee kaappiin, mutta toiseen kaappiin kipittivät jo viinilasit ja muut alkoholi-lasit. Ylähyllylle sopisi valikoima pulloja, joista voisi koostaa drinkin. 

Tämähän ajaa nyt myös tv-tason virkaa. Yhdistelmä uutta isoa teknologiaa ja vanhaa, tuttu näky monissakin moderneissa kodeissa. Itse en ole vielä ihan varma haluanko tv:n olevan noin korkealla (saati välitä siitä ja sen oheisvälineistä viemästä tilaa tuossa), sellaisessa röhnötysasennossa se on tosin ok. Sanotaan, että tuohon tottuu (luin, että muillakin ollut samoja pohdintoja). Mutta toisaalta en juuri edes katsele sitä vekotinta. Jos ei totu, niin senkki löytää paikkansa toisesta huoneesta Woods-tapetin luota tai pidemmältä seinältä. Tämä asunto tulee kuitenkin kokemaan vielä parit rempat ja huonekalujen poismuuttamisen.

Miten vain, niin olen ihan rakastunut uuteen tulokkaaseen. Hushus, vanharuma Ikean tv-taso.

/

I won this at Finnish auction web site. I´m so in love. I love these old furnitures because of everything: they are so pretty, durable, functionable.

I´m not sure yet if I like tv on that, but if I don´t get used it can as well to move to another room.

2 comments:

  1. No on se ihana!! Tommosista mäkin haaveilen, vähän korkeampi kaappiversio (eli kaksi normaalia ovea, ei vetolaatikoita) mummulassa jo odottaakin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa ihanalta sekin!! Tällä myyjättärellä oli myynnissä myös yksi unelma-kaappi, jonka olisin voinut senkin huolia, mutta alkoi nousta hinta pilviin... ja toki sitten tänään huomasin kirpputorilla juuri oivallisen senkin suhteellisen matalalla korkeudella, eli tv-tasoksi oivallinen. Mutta ehkä sitä ei pidä ahnehtia kerralla liikaa!

      Delete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!