16/04/2014

Top four of the day.


1
Ai vitsit, kävin töiden jälkeen ostamassa itselleni kirsikanpuun oksia(!), kun vihdoinkin löysin niitä. Kaipailin niitä jo ainakin vuosi sitten, kun havahduin siihen tosiasiaan, että kimpun eksoottisia söpöläisiä voi saada seinien sisälle kukkimaan.  Kun oksat ovat vasta nupuillaan, on paras vasta edessä. Minä totisesti toivon ainakin, että saan nähdä kukkia. Tuleekohan kukista valkoisia vai vaaleanpunaisia?

2
Ainon Maitosuklaa-jäätelö! Juuri se purkissa oleva kallis jäätelö, mutta josta tuli varmasti korvaamaton. Tämähän on juuri sitä suklaajäätelöä, mitä olen aina metsästänyt. Suklaajäätelössä kuuluu olla niin isoja suklaapaloja että niihin voisi lähes tukehtua ja paljon, muussa tapauksessa on naurettavaa kutsua suklaajäätelöksi. Tässä on. Kun bongasin jäätelöstä myös sitä Kingis-jäätelössä olevaa suklaata, olin menetetty tapaus. Maksan mieluummin pari euroa enemmän hyvästä jäätelöstä. Olen siis aika usein kävellyt onneni ohitse, koska olen kuvitellut Ainojen olevan pirun tylsiä. Kun ehkä pakkaussuunnittelu ja nimikin viittaisivat siihen... 

3
Ei rahi, vaan jokin sen takana. Löysin netin kautta melkoisen aarteen, valtavan aarteen. Se tuotiin kotiovelle, eikä myyjä suostunut ottamaan ylimääräistä, vaan oikeasti myi sen pilkkahinnalla. Mikä ihana myyjä, mikä ihana löytö. Kuvia tulossa myöhemmin, tämä oli sellainen ärsyttävä sniikpiik.

4
Aurinkoaurinkoaurinko. Kun vielä illalla 20 aurinko paistaa.
(p.s mutta eilen oli ihana täyskuullinen ja tähdellinen taivas...viimeisiä ennen kesäöitä)

5
Paljon lainakirjoja. Vaikka hyllyt notkuvat lukemattomia kirjoja, rakastan lainailla kirjastoista ja antaa sattumalle ja intuitiolle sijaa. (Oletteko lukeneet jonkin noista?)

Ihanaa Pääsiäisen aikaa!

/

My top four of the day:

1
Found cherry tree branches. Finally. Can´t wait to see them blossom. White or pink? Don´t know. I hope pink, but lovely anyway.

2
Aino chocolate ice cream. Fantastic. Big chocolate pieces. Well, that you can call chocolate ice cream!

3
Not chair but something behind it. Found through web a treasure, huge treasure. It was damn cheap and can´t believe it. Seller even drove it to me.

4
The sun the sun the sun!

5
Lots of books from library.


Lovely Eastern days!

2 comments:

 1. Voi että, minäkin haluan kirsikkapuun oksia :)

  Siri Hustvedt on yksi lempikirjailijoista, olen lukenut kaikki hänen kirjat, paitsi sitä tutisevaa naista, vai mikä lie nimi olikaan. Hänen miehensä kirjoja on jonossa odottamassa hyllyllä, yhtäkään en ole vielä lukenut. Kannattaako? siis onko Paul Auster tuttu?
  Päivi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käyhän toki hakemassa!! Nyt niitä ainakin myydään :)

   Tämä on minulle eka Siri, mutta mieheltään olen lukenut Kuun maisemissa ja mielipiteitä jakavan Talvipäiväkirjan (josta kirjoitinkin toisaalla). Jälkimmäisessä kirjassa kerrotaankin jonkin verran Siristä ja heidän elämästään (olivat melkein kuollakin, kerrotaan kirjassa), koska kyseessä on päiväkirjamainen proosa-teos. Suosittelen ainakin sitä sinulle siis! Pidin Kuun maisemissa-kirjastakin paljon... aion lukea muitakin kirjoja, joita herralla riittää.

   Delete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!