07/08/2014

JUNIQE - kuvita seinäsi.

Kylläpä törmäsin tässä eräänä päivänä hyvin mielenkiintoiseen berliiniläiseen nettikauppaan. Jo muutaman sivun selailtuani huomasin laittaneeni yhteydenottoa siististä sivustosta ja kysyin, että voisinko esitellä muutamia teoksia blogissa, ehkäpä tehdä pienimuotoista yhteistyötäkin vaikka. Ilokseni sain hyvin nopean ja ilahtuneen vastauksen ja tämäpä on vuorovaikutusta parhaimmillaan - kun ei tarvitse pitää yhteyttä vain siitä kun jokin ei toimi. Ja taas siis ilahduin! Sinänsä olin jo ilahtunut kiitoksista, mutta mulle tarjottiin myös pari julistetta heidän koko valikoimistaan.

Kas. Siinäpä ihana pulma. Aika pian minulle kuitenkin selvisi yksi ja toinenkin lopulta. Huomasin, että vaikka valikoimassa oli paljon herkkuja, niin oli siellä myös omaan makuun liian lapsekkaitakin. Karkeasti sanottuna voisi sanoa, että Juniqe on nuorten ja nuorten aikuisten nettikauppa! Täältä saat seinällesi tennarin tai pipopäisen karhu-hipsterin. Täältä saat haikeansuloiset sitaatit. Popkulttuurinystävän unelma. Jos pidät The Smithseistä ja Joy Divisionista, bongaat heitäkin täältä. 

 Kokoa sai hetken miettiä, sillä kokovalikoimakin on laaja. Lopulta tilasin molemmat koossa A2, vaikka tiesin, että A4 olisi kehystensä puolesta helppo koko.  Hienot kuvat pääsevät kuitenkin paremmin oikeuksiin isoimmissa koossa. Kävipä mielessä myös A1, mutta en kehdannut.... 

Julisteet saapuivat noin viikossa Saksasta DHL:n kautta postiin. Ja ai että miten nätisti kuvat oltiinkaan pakattu. Näistä vielä lisää. Toinen valittuni on yllä kokoamassani kollaasissa. Ihastuin tämän taiteilijan tyyliin ja teoksiin enemmänkin.

Juniqen nettikauppa ei muuten sisällä vain postereita, vaan kuvia saa myös painettuina paitoihin, kasseihin, kännykän kuoriin... ja saapa täältä myös kehyksiä! Todennäköisesti olen Juniqeen yhteydessä hyvinkin pian ja tilaan kehykset... koska näköjään (hienoja) A2-kehyksiä joutuu tilaamaan ulkomailta asti. Voin tilata heiltä, mutta hämmästyttää, että eikö tämän kokoluokan kehyksiä saa muuten kuin kehystämöistä...? Vinkatkaa joku. Mielessä olisi tammiset/mustat kehykset.

Juniqen valikoimiin pääset tutustumaan täällä

/

I´m introducing you fine web site from Berlin, Germany. Call them Juniqe. What a massive collection of art on posters, bags, shirts.... As I gave a compliment about their cool site and asked if I can introduce their collections I got a quick reply and a promise for a lovely problem - to order two posters from their collections. I love that people respond to compliments, that´s communication on its best. You don´t shout on walls. You don´t have to give presents, but I appreciate that someone appreciates compliments, that communication and customer service isn´t only about how everything sucked. It can be as well telling about good things and appreciating that someone puts some effort to that. 

Package traveled from Germany to Finland in a week. I love the way it was packed. And I love its contents. 

But problem is that I need two frames in A2. I don´t understand but it seems to be very difficult to find them in Finland. But hopefully one day I have them on my walls and anyway I´m introducing this package soon. Thank you, Juniqe.

Collections here.

1 comment:

  1. Voi kuinka hauska kokemus, kiinnostaa tietää millaiset julisteet valitsit?
    - päivi-

    ReplyDelete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!