18/05/2014

Take some vinyl time.


Vinyylien kuunteleminen ja kansien tutkaileminen on niin rentouttavaa. Viikko sitten kannoimme kotiin muutaman kymmenen vinyylin, jotka äitini mies lahjoitti. Tulevat kuulemma hyvään kotiin, jossa niitä arvostetaan. Eilen illalla juhlien jälkeen osalle vanhan tuoksuisille (huom: tämä tuoksu vain lisäsi rakkautta) äänilevyille tulikin annettua hetki. Joukossa oli muutama, joille itse en varsinaisesti syty kuten Juice Leskinen, mutta esimerkiksi Neil Youngin Harvest on mahtavaa omistaa vinyylinä, kun jostain se löytyy kyllä multa myös cd:nä, mutta cd:tä en jaksa enää kuunnella juurikaan. James Brownia oli myös hauskaa kuunnella! Entäpä Woody Guthrieta.... Kyllä se on nykyään niin, että jos haluan äänilevyt konkreettisena niin haluan ne vinyylinä. Eilinen kuuntelu vahvisti tätä ja haluan nyt vielä kasoittain lisää vinyylejä ja että voisi pitää Spotify-vapaan viikon tai kuukauden...Nykyaikana ne onneksi ovatkin trendi ja tästä kertoo esimerkiksi se, että Tampereen Itsenäisyydenkadulle on perustettu ihan vinyyli-liike nimeltään Sammakka pop!

Pitäisi siivota vinyylinurkkaus- ja hylly. Kunhan saan sen tehdyksi, niin pistän kuvat tänne.

/

Got some vinyls from my mother´s fiancee. Neil Young is the one who´s most  my music taste but there are some other interesting vinyls anyway, so fun to listen to James Brown, for example. I´m so in love with vinyls nowadays, if I want concrete music I want in LP format, please.

2 comments:

  1. Parasta! Oi mikä hyvänlainen haikeus iski! Mulla on kasa vinyylejä odottamassa (osa äidin kaapeista kaivettuja) ja odotan innolla, että saan säästettyä haluamaani levysoittimeen. Harvest on ihana!

    ReplyDelete
  2. Voi ihanaa, että levyt ovat päässeet hyvään kotiin.

    ReplyDelete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!