23/05/2014

Tapetti Twin Peaksin hengessä.


Oliko metsätapetti oikea valinta remontin yhteydessä? Epäilemättä kyllä. Juuri mm. tämän takia.

Woods-tapettia on nähty niin raikkaissa moderneissa valkoisissa kodeissa mutta yhtälailla se sopii tähän boheemimpaan kotiin. Mihin se ei sopisi?  Ja kun ilta-aurinko luo valoilmiöitä metsään innostun tapetista enemmän. Tapetissa on syvyyttä ja mystisyyttä, joka tuo parhaimmillaan mieleen Twin Peaksin (p.s pitäisi katsoa uudestaan) vaiko Blair Witch Projectin (heh), ja sillä ei ihan päästäisi koukerokuvioisilla tapeteilla. Lupasin kuvia valmiimmasta huoneesta remonttikertomuksen yhteydessä, mutta kun saan muutamat asiat paikoilleen, niin sitten...

/

Love light on Woods. 

2 comments:

  1. Tätä tapettia on nähty tosi monessa paikassa, mut vielä se ei oo kulunut ja harkitsen meillekin! Ei jaksais tasottaa ja hioa ja maalata kaikkia makkarin seiniä, niin pääsis tavallaan helpommalla. ;) Mutta katsotaan nyt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näin on ja jep, ei ole kulunut ja ihan sama vaikka trendi onkin kunhan on katseita ja aikaa kestävä trendi sitten, jota itse jaksaa tuijotella viikosta toiseen :) Täällä itse asiassa tapetti on yhdellä seinällä juuri mm. samasta syystä kuin siellä olisi. Tuo seinä oli hankala muutenkin...loppupeleissä joutui joka tapauksessa turvautumaan tasoitetapettiin yhdellä seinällä..vanhat asunnot remontteineen tuovat aina eteen odottamattomia yllätyksiä, huohh. Mutta remontointi kannattaa silti ja tuo tapetti..jos meinaatte vielä sitä harmaanvihreää seinää niin sittenhän oltais asuntosamikset ;)

      Delete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!