11/04/2014

Inspiraatio kävi kaukomailla.

Viime aikoina on ollut hiljaista täällä ja kodissa on pientä kaaosta näkyvissä huonekalun siirron ja tyhjentämisen muodossa kokeilun vuoksi. Dvd-levyt ja hylly miettivät uutta paikkaa ja järjestystä. Inspiraatio kuvailuun on siksikin ollut jäissä, eikä tämä eilinen yllätys ole edesauttanut inspiraatiota.

Ilahduttavaa on kuitenkin se, että lähipäivinä saan voittamani huudon, josta kamppailin eilen (inhoan tuota Huuto.nettiä, koska se saa sellaisia uhkapelin tuntua aikaan, laitoin lopulta automaattisen hinnankorotuksen, koska oli jo pakko lähteä koneen ääreltä liitämään). Onnekseni vastustajani luovutti viime metreillä ja sain onnittelu-sähköpostin. Nyt jää Huuto.net hetkeksi historiaan. Eräältä toiselta sivustolta olen kysellyt myös erään toisen ihanuuden perään, jonka taidan saada pilkkahinnalla. Jo palasi inspiraatio. 

Vaan juu, koti murentuu alta vaikka sitä laittaa! Yllä mainitun kuvan aikaansaannokset ovat nelijalkaisen nisäkkään aiheuttamia. Tällä nisäkkäällä on taipumuksia muodonmuutoksiin, eilinen kuoriainen ei parhaimmasta päästä.

/

Inspiration lost and that disaster (made by four-leg animal) didn´t help much.
Luckily I won something from Huuto.net and other site, so delightful in these times. 

No comments:

Post a Comment

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!