24/03/2014

Valo / Light.

Kun kotiin tulvii valoa ja valoilmiöitä ei voi olla tarttumatta kameraan ja kuvata. Jotain. Yksityiskohtia olohuoneesta esimerkiksi. Muratti alkaa rönsyilemään ja bambi on kuin viidakossa. Chilejäkin kahdesta eri lajikkeesta taitaa pukata aika menestyneesti kun 4/6 on pukannut versomaan (uskon, että loput kaksi nousevat myös yläilmoihin).  Kuusi chiliä (mikäli menestyvät) taitaa olla kuitenkin vähän liikaa tähän talouteen, joten lahjoitusta saattaa olla luvassa. Mikäli chileistä ei niin pidä, niin ovat ainakin nättejä ja melko helppoja. Mutta tässäpä ainakin itsellä ainesta avokadopastaan ja intialaiseen ruokaan suoraan ruukusta. ;) Tein viikonloppuna myös uudelleenjärjestelyä keittiössä/olohuoneessa. Espressokeitin sai uuden erillisen paikan ja sitä on helpompi käyttää nyt.

P.S No niin, pitikö kirjoittaa sivupalkkiin hämähäkistä, sillä eräänä yönä sellainen todellakin tuli bongattua seinältä tuijottamasta. Kevät. Tervetuloa ötökät. 

/

Oh, what light. I couldn´t resist to photograph something in this awesome light. 
There´s for example four out of six chilis growing. Planted from seeds couple weeks ago. Oh, greatness when you can take ingredients for avocado pasta and indian straight from your jar. On the weekend I organized some stuff so espresso machine got a new easier place.

P.S On the side of this blog I mention a spider and damn I spotted one on the wall. Spring. Welcome bugs.


2 comments:

  1. Ah, kaunis kevään valo! Mäkin törmäsin kotona ihan minimaalisen pieneen hämähäkkiin ja toivon että se jäi siihen... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti! Öttiäisiä ei ole koskaan erityisen ilahduttavaa nähdä.

      Delete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!