13/04/2014

Ch-ch-changes.

Inspiraation käydessä kaukomailla ihana muratti ehti kuolemaan (liikaa valoa, luulen.. ehkä voisi vielä joskus antaa muratille uusi mahdollisuus ja löytää sopiva paikka ja valon tasapaino), uusi valtava tv muutti taloon (ja toi tullessaan toki havainnon, että nykyinen tv-taso on naurettava ja että hylly dvd-elokuvine tason vieressä voisi miettiä uutta paikkaa). Oikeastaan hyvä, nyt on tullut vietyä asioita eteenpäin ja sisustus sai tuulta purjeiden alle - tähän viittasin edellisessä pikapostauksessani! Molempien huoneiden kuitenkin ollessa vielä toistaiseksi vähän kaaoksen alla en ole viitsinyt kuvata kuin yksityiskohtia..ja ruokia. Suosittelen todellatodella paljon sipulipiirasta. Itse olen hurahtanut spelttijauhoihin ja suolaisissa piiraissa ne toimivat niin mainiosti. Siispä, spelttijauho on tuon piiraan salaisuus. Ethän korvaa vehnäjauholla. Vaikka muratti kuoli, niin chilit pärjäävät ja sato tulee todennäköisesti tänä vuonna aikaisin. Tai ainakin jaksan uskoa niin. 

Ja lasipullot... taas yksi hurahdus lisää. Ostin eilen suloisen muotoisen Pommac-pullon. Pommac, mikä klassinen juoma ja juoma maistuu aina paremmalta hienossa lasipullossa, jonka voi ottaa talteen. Mutta aamukahvi, juomista korvaamattomin. Sillä pelastui tämäkin ankea sunnuntai. Ensi viikkoa ja sisustuksen uusia tuulia odotellessa!

/

While inspiration was far away one plant died and new tv moved in or actually that might be reason inspiration was far away. I photographed some small details. I still like nice glass bottles (yesterday bought classic drink and mostly because of cute bottle), the best drink is definitely morning coffee..and photographing good food is always OK idea. I´m so in love with onion pie and there´s my recipe. And luckily chilis grow quickly, so having some good luck. And next week also brings some changes. Until then.

No comments:

Post a Comment

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!