20/03/2015

Raejuusto-avokadot.


Kuuma vinkki:

Tee se mitä avokadolle täytyykin tehdä se syödäkseen, eli halkaise kypsä avokado pituussuunnassa ja poista kivi. Täytä kolot raejuustolla. Ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Nauti.

Nopeaa. Terveellistä. Täyttävää. Herkullista. Aloita aamusi tai päätä päiväsi sillä. Syö välissä. Ennen treeniä tai sen jälkeen. Oikeastaan ihan koska vaan. Tosi koukuttavaa ja syntyi oikeastaan ihan vain vahingossa, kun jäljellä oli ripaus raejuustoa ja avokado. No sen jälkeen on ollut aika paljonkin raejuustoa ja avokadoja.... Onneksi tuli tajuttua myös mustapippuri, sillä se kruunaa kokonaisuuden. Suosittelen. Itse olen tuumannut, että tämä kävisi myös oivasta alkupalasta, ehkä eri juustotäytteellä tosin, tai lisukkeena kalan kanssa. 

/

Do what you do when you eat an avocado. Fill with cottage cheese and put some fresh blackpepper from a mill and a hint of salt. So yummy and idea was got from a pure accident.

3 comments:

 1. Avocado + raejuusto -yhdistelmä on ollut lempparini jo vuosia, jostain syystä se vaan toimii! Harmi, että nyt on kaupassa ollut ihan surkeita avocadoja. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee :) Tässä taloudessa on ollut usein nyt talven aikana pussillinen Rainbown:n avokadoja. Useimmiten ne eivät ole olleet heti syöntikypsiä, mikä on ihan ok. Tuo pussi ei ole hinnallakaan pilattu kun noin kahdeksan avokadoa maksaa alle 3 euroa. Harmi jos siellä on on surkeampia... Riippuuhan se niin kaupan vihannesosastostakin, täällä on ainakin yksi lyömätön S-ryhmän kaupan vihannesosasto!

   Delete
 2. Si Titanium - Home - TITanium-Arts.com
  Si Titanium. 3-5 inch LED display - titanium fitness 0.8 inch LED display - titanium chopsticks 9 titanium teeth At the same time, you ford edge titanium 2021 can make your own babyliss pro nano titanium curling iron metal and graphite

  ReplyDelete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!