26/04/2014

Gobeliini-tuoli - hot or not?


"Tästä tuolista saisi kangasta vaihtamalla ja puuosien maalauksella todella viehättävän löhötuolin."


EI.

Ennestään viehättävä ja erittäin hyväkuntoinen tuoli ei tarvitse mitään verhoilua! Menehän ostamaan Askosta itsellesi uusi yksivärinen tuoli. Tai sinä, joka maalasit tiikkisenkin valkoiseksi Ikean lipaston kopioksi vaihtamalla vetimetkin....  Saahan kalusteet muuttaa omaan silmään miellyttäväksi, mutta  yleensä se tapahtuu valkoistamalla kaikki ja pitämällä persoonallisuus kaukana. Arvostan, että ihmiset asuvat ympäristössä, jossa viihtyvät, mutta se saa vain janoamaan itselle jotain persoonallisempaa ja värejä. Ei välttämättä riemunkirjavaa, mutta esimerkiksi värikkäät kelim-matot ovat kauneimpia joita tiedän.

Ja tämä tuoli.
Se on vähän romanttinen ja superkirjava, mutta gobeliini-kuosissa on jotain vetoavaa. Jos saisin tämän, en harkitsisikaan uudelleenverhoilua. Kaupasta kun saa persoonattoman yksilön.

Ja itselleni on tällä hetkellä pinnalla puunväri. Ei ehkä se tummin puu, mutta puu kuitenkin. Luonnollinen ja tavallinen, mutta kaikkea muuta kuin tylsä.


(kyseinen tuoli melko irrallisena asuntoon liittyvässä esittelyssä. en tiedä oliko toimittajan vai valkeahkon ja selkeän asunnon omistajan kommentti ja että onko tuoli vielä vapailla markkinoilla, mutta toivon että on...koska tuossa olisi unelma jonkun kotiin)

/

This is quite lovely chair already, but this thing in magazine says it would be pretty if you change fabric and paint wooden parts....What do you say?

1 comment:

  1. Olen kanssasi samaa mieltä! Liika valkoisuus ei innosta :( Puun väri kiehtoo myös minua, se lämpö ja pehmeys joka siitä huokuu. Ja tuoli on just hyvä noin!

    ReplyDelete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!