24/07/2014

Cute cottage.


Pari viikkoa sitten oli ilo vierailla ensimmäistä kertaa näin söpöllä mökillä. Karistettiin kaupunkipölyjä ja nähtiin ihania ihmisiä ja asioita. Arvasin, että mökki oli söpö sen suhteen mitä olin kuullut esimerkiksi ruohokatosta ja nähnyt kuvia, mutta koko miljöö oli niin valloittava etten osannut varautua siihen. Ulkona syöminen on myös niin huippua, varsinkin kun niin harvoin pääsee sitä kaupunkilaisena kokemaan. Oli mm. lettuja ja nokipannukahvia. 
Ensi kerraksi minulle jäi uiminen (ensimmäistä kertaa tälle kesälle) ja ehkä myös saunassa käyminen, (vaikka ulkonakin on melkein sauna) ja vaikka mitä. Onneksi se ensi kerta onkin jo parin päivän päästä. 
/

Visited two weeks ago at this cute cottage. I didn´t expect it was this cute though I thought it must be quite cute when there´s even lovely grass roof. There was plenty of good stuff to do like eating outside and swimming but I skipped it and ´ll do it next time. Luckily it´s as soon as the day after tomorrow. So lucky.

1 comment:

  1. Kiva kun muutkin viihtyy :) Mutta kuvista tuli mieleen, että se ikivanhan linnunpönttö pitää sieltä puusta pudottaa, ennen kuin se tippuu jonkun päähän. Ja tervetuloa :)

    ReplyDelete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!