02/06/2014

People are just about as happy as they make up their minds to be.


I Löysin jokunen viikko sitten kirpputorilta silmiäni miellyttävän tanskalaisen lamppusen parilla eurolla ja vihdoinkin tuli hankittua siihen myös led-lamppu (nyt kesälläkin on tullut pimeitä hetkiä). Onnekseni lamppu tosiaan toimikin, koska en sitä ihan koristetarpeisiinkaan halunnut. Lamppu lohduttaa kun omat ensimmäiset kultamaali-kokeilut lampulle menivät vähän pieleen.... Lamppu tosin oli turha ja ruman vihreä, joten aivan sama, mutta nyt haluaisin löytää onnistumisen elämyksiä sillä spray-kultamaalilla, että se ei jäisi turhaksi ostokseksi. Ideoita?!!

II People are just as about happy as they make up their minds to be. Jep, siinäpä sitaatti jota vaalia. Happy Joe on aika kökköä siideriä verrattuna moneen muuhun, joten ehkäpä en sitä kovin usein tule ostamaan, mutta korkki joka kätkee sisälleen lausahduksen (ja muun kuin jonkun kilpailukoodin tms.) on näppärä idea.

III Nämä kevyesti paistettuina nautittuna kera pastan, siinäpä lauantai-illan ateria. Kesäkurpitsa on uusi lempivihannekseni ja toivonpa kovasti, että omat kasvatusyritykset tepsivät ja tulee korjattua iso sato....

IV Poimin eilen aiemmin bongaamiani kieloja. Että ne ovat söpöjä ja hyvän tuoksuisia!!

/

Couple weeks ago I spotted a cute little  Danish lamp from flea market. Only for 2 euros. Finally bought led-lamp because lamp also works (the most important thing besides looking good).
Happy Joe, not so good cider, but I love that quote!
These were fried and enjoyed with pasta on Sat evening. Zucchini is my new favorite vegetable and hope to manage when trying to grow ones.
Yesterday I picked these pretties from the forest and I´m so in love with them.

1 comment:

  1. Onpa nätti lamppu, hyvä löytö! Meillä kielot piti siirtää makkarista olkkariin, kun tuoksu on niin voimakas, mutta hyvä kyllä!

    ReplyDelete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!