07/06/2014

Makoisat pinaattileivät.


Tässäpä oivallinen ja kutkuttava sekä helpohko kesäinen ruoka/aterian lisuke. Tiedän, sillä eilen nämä tein ja nautin.

Tarvitset:

maalaisleivän
(baby)pinaattia
mehukkaita kirsikkatomaatteja
fetaa
pari valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
rouhauksen mustapippuria
(sormi)suolaa

Viipaloi leipä ja voitele kevyesti oliiviöljyllä ja murskatulla valkosipulilla. Pistä pinnalle kevyesti pannussa paistettua babypinaattia (oikea pinaatti kannattaa toki aina ryöpätä), kirsikkatomaatteja, murustettua fetaa, ripaus oliiviöljyä, sekä rouhaus mustapippuria ja suolaa.
Uuniin ylätasolle about 200-250 asteeseen  noin 5-10 minuutiksi -uunikohtaisesti. Käytä grillivastuksia mikäli on ja ota pois nautittavaksi kun vaikuttaa hyvältä. 

/

Made these yesterday evening. You need bread, baby spinach, feta cheese, cherry tomatoes, olive oil, fresh black pepper, (finger)salt, onion. In the oven about 5-10 minutes. Enjoy when still warm. 

No comments:

Post a Comment

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!