04/05/2014

Opetustaulut.

No hei, tiedättehän...opetustaulut ovat kuuminta kamaa sisustuksessa ja sikäli on ihan sama mikä on aihe tai onko palanen lohjennut, kunhan taulu täyttää vanhan opetustaulun määritelmän. Sitä paitsi pieni lohkeama tarkoittaa vain lisää vintagen tuntua. 

Minä pohdin nyt, että huudanko saksalaiset tarttuvat lastentaudit (huom. siitä löytyy myös toinen variaatio) vai Hannes Kolehmaisen... Jälkimmäinen on harvoin myynnissä. Tarjolla olisi myös lattiasieniä ja ihmisen kirppua. Kipinkapin Huuto.nettiin kilpailemaan kanssani.  Ja nämä ovat sitten oikeasti opetustaulujen saralla Huuto.netin parasta antia tällä hetkellä. Okei, pari järkevää ja hienoa kasvitaulua löytyi, mutta eivät ne ole yhtä persoonallisia, hauskoja.... kuten Hunnien taistelu-taulunkin kuvaus sanoo: "Hauska ja värikäs havaintotaulu vakavasta aiheesta ja erinomainen sisustustaulu". (Kun näitä katsoo, niin voin vain ihmetellä millaisella pilkkahinnalla sain oikeasti hienon opetustaulun, joka ei aiheuta syyhyntunteita käsivarsissa.)

/

Sometimes I wonder what they are selling at auction site and for what price. And it amazes me that I found such a great thing for a little price.... It doesn´t make me scratch my arms. Showing it soon.

No comments:

Post a Comment

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!