17/03/2014

Aikuisena voi syödä laskiaispullia koska vaan.


Selatessani eilen Hilda Grahnatin ihanaa blogia törmäsin muutamaan otteeseen laskiaispulla-kuviin. Päätin, että minäkin haluan syödä vuoden ensimmäiset laskiaispullat, vaikka virallinen päivä meni jo ajat sitten. Kaupan pakastepullat uuniin, väliin vadelmahilloa ja kermavaahtoa, päälle tomusokeria.

Pullien kera München-elokuvaa, vaikka se tuntui ironiselta. Mulla on yleensä elokuvissa irtokarkkeja, mutta mässäily punaisella penkillä esimerkiksi Perikatoa katsoessa ei oikein sovi kuvaan. En muista oliko mulla karkkeja silloin mukana (2005), mutta toivottavasti ajattelin asiaa jo silloin....Yllätyin tosin siitä, että München ei ollutkaan niin nyyhkyisä ja alakuloinen, mitä olin ajatellut sen olevan. Se tuntui enemmän ns. viihdyttävältä toimintaelokuvalta, vaikka perustuikin ikäviin traagisiin tosiasioihin. Ironista, sekin tunne.

/

Made buns today though tradition day passed couple weeks ago. Whatever, when you´re adult you can eat these whenever you feel like. Though once twice a year eating these is OK (they´re so heavy).

No comments:

Post a Comment

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!