30/01/2015

Kaksi julistetta.


Sisustusrintamalla ei ole tapahtunut suuria muutoksia, paitsi pienissä yksityiskohdissa. Kuten mainitsin taannoin, niin sain taideyhteisö Juniqelta kaksi valitsemaani julistetta. Valitsin nämä kaksi A2-koossa. Tuskastuin siihen, että oikean kokoisia ja mielellään tammisia ei saa mistään! (Juniqelta tosin 80 euron kappalehintaan, mutta piheys iski ja yhtäkään ei viitsinyt tilata). Koska julisteet olivat niin kauan jossain muualla kuin esillä, oli aika keksiä vaihtoehtoinen ratkaisu. Näin saavat olla ainakin toistaiseksi. 

Valas-juliste on Terry Fanin Revenge of The Whale. Kun mietin toista julistetta, niin tuli hyvin selväksi, että haluan sen olevan taiteiija Sammy Slabbinckin. Mitä upeita kollaasilla leikkaa ja yhdistä-tekniikalla tehtyjä teoksia. Päädyin tyylikkääseen Boxing in Vienna-teokseen. Kuvien sisällön lisäksi molemissa miellytti myös sävymaailma. 

/

Not much changes in decoration excpet in small details. These are the posters I got from Juniqe in size A2. I made a post about Juniqe while ago but it took a while to introduce these because didn´t find suitable frames or they cost just too much and I just wanted to introduce them on the wall. But hey, they are just fine at this way, at least a little while. I was definitely sure that I want something from Sammy Slabbinck whose techics is about cut-and-get-together. Boxing In Vienna is so charmy poster. 

1 comment:

  1. Onpa hienoja! Ja henkarit on hyvä ratkaisu, helpompi vaihtaa kun haluaa toisenlaisen tunnelman. :)

    ReplyDelete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!