28/02/2015

Woods kehystettynä.


Näin jossain sisustusblogissa tämän tapetin valkoisissa kehyksissä ja koska tapettia jäi ylitse vähän, niin vuoden päästä tapetoinnista osa päätyi tammikehyksiin. Olen itse ihan tammi-fani, vaikka tämä tapetti toimisi myös mustissa ja valkoisissakin raameissa yhtä hyvin.

Kehyksen pitää olla riittävän iso, jotta tämä toimii. Mitään massiivisempaa en kuitenkaan viitsinyt, sillä tämä tuli joululahjaksi. En ole varma innostuiko lahjan saajat vai ei, vaikka lahjan saaja oli ihaillut tapettia seinällä ja toivonut sitä saavansa. Ovelana ajattelin, että tällä tavalla sitä saa hippasen investoimatta satasia.  Lahja tuli sopivasti mieleen, kun sen saajat saivat tehtyä onnekkaan asuntokaupan ja pääsevät muuttamaan lähiaikoina. Tämäkin menee muuttokuormaan ja pistetään esille aina vieraillessani. Taulut kun on vähän riskaabeli lahja oikeastikin, joten niiden antaja ei saa edes pahastua vaikka joutaisi eteenpäin kirpparille tai roskiin. Sitä mieltä todellakin olen. 

Itse pidän kuitenkin lopputuloksesta aika paljon. Jonkun verran kun sai tehdä työtä saadakseen sen kehyksiin hyvin. Tapettia on vieläkin vähän jemmassa, joten voisin tehdä näitä lisää ja mahdollisesti sitä päätyy myös seinäkellon taustalle. Muita ideoita vastaanotetaan, koska roskiinhan ei näitä kauniita hukkapaloja voi heittää.

En muista kerroinko remonttipostauksessa, että suosittelen ehdottomasti tätä tapettia myös sen helpon asentamisen vuoksi. Jos asunnon huonekorkeus (about perus 2,5 m) ja tapetin sijainti ovat suotuisia sekä pärjäät vain yhdellä tapettirullalla, niin hukkapaloja ei jää välttämättä ollenkaan. Kohdistus meni aikalailla nappiin ja vuotia leikatessa ei tarvinnut leikata ylimääräistä melkein ollenkaan. Oviaukon ja yhden rullan riittämättömyyden vuoksi tätä jäi yli.

/

When you cover your walls with paper you easily have some leftovers. I used some of left-overs like this. Wooden biggish frame I bought from Ikea. Pretty good, I say.

1 comment:

  1. No höpö höpö, ei ole riskaabelia, eikä mene kirpparille - kiiitos vaan kovasti vielä t. arvaa kuka :)

    ReplyDelete

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!