21/06/2014

Keskikesän juhla.


Kiitos Juhannus, olet kohdellut ihan hyvin ja vaikka puolitit asteet viime Juhannuksesta, ei sekään ole mieltä haitannut. Juhannus on ns. pakollisista juhlapäivistä ainoita parhaita päiviä. Silloin saa olla ns. harras, mutta halutessaan saa vaikka pistää vähän ranttaliksi. (Wikipedia: Meluaminen ja juopuminen ovat jo varhain kuuluneet juhannuksen viettoon. Niiden on uskottu tuottavan onnea ja karkottavan pahoja henkiä. Erään uskomuksen mukaan mitä enemmän juhannuksena juopoteltiin, sitä parempi tuli sadosta. Pahoja henkiä on karkotettu myös juhannuskokkoja polttamalla) Kaikki on ok. Jos sataa vettä, niin kesäsateessakin on tunnelmansa. Sytytinpä eilen kynttilät vuoden valoisimman päivän kunniaksi...... 

Poimin aatonattona kukkia läheltä luonnosta, mutta hieman sai jäädä nuolemaan näppejä...aika vaikeaa oli saada sitä kuuluisaa seitsemää erilaista kukkaa, jos olisi tahtonut. Koiranputket ovat silti itsessäänkin aika upeita.

P.S Nyt riitti. Olen hautonut upeinta muumimukia ainakin kaksi vuotta. Pistin ranttaliksi (juu, mm. sillä tavalla pistin tänä juhannuksena ranttaliksi sadon parantamiseksi- otin juhlavuosilapun pois ja kaadoin siihen mustaa nestettä. Minä en aio tuolla mukilla kauppoja hieroa, vaikka olisi tulevaisuudessa rahallisesti kuinka arvokas. Jos jonkun muumimukin pidän itselläni, niin tämän... noin muuten muumimukeihin onkin mennyt maku, enkä usko haalivani jatkossakaan kuin viehättävimpiä.

/

Bye bye Midsummer day, you treated me well. Even though you gave 50 percent of grades comparing to last Midsummer.

P.S Finally poured some coffee to my precious moomin mug. It was years without use and don´t know why because if there is one moomin mug I will save it´s this one. 

No comments:

Post a Comment

Kiva ku kommentoit! / Thanks for a comment!